Monday, March 23, 2015

Vigga

I det seneste nummer af 'Enfants Terribles Mag', har jeg lavet et interview med Vigga. Vigga kender de fleste, for det var nemlig hende der stod bag børnetøjsmærket Katvig. Hun har startet et nyt koncept, som jeg rigtig godt kan lide, og derfor fik jeg lyst til at tale med hende om det. Konceptet falder rigtig godt i tråd med mine egne holdninger om genbrug, at passe på naturen og komme væk fra vores 'brug-og-smid-væk-kultur'.

Idéen er en abonnementsordning med børnetøj i meget høj kvalitet, som dækker de første to år af et barns liv. Mod en månedlig betaling får man børnetøj, som passer til barnets størrelse, man sender det retur efter en periode og modtager nye stykker tøj i takt med at barnet vokser. Tøjet er i en så god kvalitet, at det kan bruges til rigtig mange børn. Smart!!!

Personligt lever jeg efter samme tankegang. Vi gav det meste af Marthas babytøj væk og byttede barnevognen væk for nogle urtepotter til haven. Da jeg fik Bror, havde vi ikke noget babytøj, men søde naboer fandt hvad de havde på loftet, og en havde en barnevogn, som ikke blev brugt, som vi overtog kvit og frit! Jeg har ikke selv købt noget til Bror udover garn til lidt hjemmestrik. Når Bror bliver for stor, skal tøjet heller ikke på loftet, men videre ud i verden og gøre gavn.

Er du blevet nysgerrig, kan du læse hele interviewet med Vigga på side 120 i det nye magasin lige her.

No comments:

Post a Comment

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!