Friday, February 17, 2012

I Alt for damerne...

Det føles altid meget vovet at stå frem offentligt og specielt, når det ikke er med egne ord. Jeg nåede da også at fortryde hundrede gange, men nu er den der -artiklen i denne uges Alt for damerne og jeg har det nogenlunde ok i maven. Artiklen handler om at vælge fra for at vælge til. Om det enkle liv. Jeg må indrømme, at mit liv ikke forekommer mig særlig enkelt, men jeg lever det liv, jeg gerne vil leve og det er det vigtigste!

17 comments:

 1. GLÆDER mig til at læse det!!! ;-)

  ReplyDelete
 2. "synes godt om" jeg må straks i kiosken. Glæder mig til at lade mig inspirere.
  Tak fordi du tør lægge dit liv på "bloggen"
  KH Charlotte

  ReplyDelete
 3. Wouw. Flot gjort.
  Glæder mig til at læse det.

  ReplyDelete
 4. Flot -og modigt at turde at stå frem og sige "Her er vi og sådan lever vi hos os". Jeg tager hatten af for dig og skynder mig ned og købe bladet.
  Klap på skulderen herfra.

  ReplyDelete
 5. ....nu må jeg vist ned og købe "Alt for damerne"......har ellers lige besluttet, at det skulle til at være slut med den slags.........jeg gik hjemme i 6 år, med mine 4 "Steiner sønner"......fantastisk tid.......

  ReplyDelete
 6. En fin artikel - og jeg "genkendte" dig straks - selvom vi jo slet ikke kender hinanden :)
  Så vær du bare stolt over at stå frem.

  ReplyDelete
 7. Glæder mig til at læse artiklen i Alt For Damerne :) - rigtig god weekend!

  ReplyDelete
 8. Godt gået. Kan godt forstå, det må være en sjov følelse at åbne sig for bedømmelse på den måde. Men tak for du du har gjort det! Jeg synes, vi har brug for "andre fortællinger", der fortæller, at det godt kan lade sig at gøre at vælge efter sit hjerte. Og at det er muligt at vælge fra for at vælge nogle andre ting til!
  Fortsat god weekend :-)

  ReplyDelete
 9. Godt gået. Kan godt forstå, det må være en sjov følelse at åbne sig for bedømmelse på den måde. Men tak for du du har gjort det! Jeg synes, vi har brug for "andre fortællinger", der fortæller, at det godt kan lade sig at gøre at vælge efter sit hjerte. Og at det er muligt at vælge fra for at vælge nogle andre ting til!
  Fortsat god weekend :-)

  ReplyDelete
 10. Jeg holder meget af at følge dig og din familie her på din smukke blog - men jeg har det særdeles svært med at idealkvinder i blade som Alt for damerne, fremstilles som nogen der hjemmebager speltboller, syr børnetøj, dyrke karrieren, dyrke fritidsinteresser, dyrker kæresten. Kvinder skal leve op til et tårnhøjy ideal - og så gør at jeg finder dameblade fandens lidt søstersolidariske.

  ReplyDelete
 11. Hvor sejt ;) Billederne af jeres familieliv her på bloggen og i bladet, virker som ren idyl og som en meget rar og tryg verden for jeres børn. Hvor dejligt :)

  ReplyDelete
 12. Tak alle sammen;o)

  Anonyme: Jeg vil til dels give dig ret. Jeg læser kun meget sjældent dameblade selv, for umiddelbart interesserer de mig ikke så meget. Jeg mener dog godt, at man kan blive inspireret af nogle af de historier, selvom de er tilpasset damebladsgenren. Lige som min blog, viser en masse smukke billeder og tekster med idealer, som måske kan være svære at leve op til, så synes jeg, at det er det der inspirerer. Vi har alle sammen rod i skabene og råber af ungerne en gang imellem. Der er mange bloggere, som gør en dyd ud af at vise den side. Jeg må bare indrømme, at det ikke er det, jeg bliver inspireret af, selvom jeg da godt kan grine af det og synes det er underholdende.
  Jeg kan godt lide at høre de gode historier... og vil gerne dele min egen, fordi jeg er en af dem der i den grad er udsat for fordomme... Jeg er sådan en hjemmegående speltmor der ved bedre. Udelukkende lever for mine børn og ikke bidrager med noget til samfundet. Mange har meget at sige og det bliver jeg træt af. Jeg ser ikke ned på mødre, som vælger noget andet end mig. Jeg har fuld forståelse for, at man måske ikke vil eller kan gøre det samme, men jeg tror mange glemmer at tænke over, hvad der er det vigtige i livet. mange følger bare med strømmen... Vi bliver inspireret af at se mennesker, som har fundet deres passion. Måske fordi så mange af os er i tvivl om vi gør det rigtige. Det bliver altid lidt for glansbilled-agtigt fremstillet i et dameblad, men kan de fleste af os ikke se ind bagved?
  Jeg er bestemt ikke perfekt, men jeg lever det liv jeg gerne vil leve og det tror jeg inspirerer andre og overskriften lyder "at gå hjemme er det rigtige for mig"... det betyder netop, at det måske ikke er det rigtige for alle andre.

  ReplyDelete
 13. Smadder fin artikel!

  Jeg køber ikke normalt AlfogDamerne, men gjorde en undtagelse, da jeg gerne ville læse hvad de skrev. Synes det er en 'diskussion' der kommer flere steder for tiden, som er ganske aktuel for mig, der selv skal på barsel lige on lidt.

  Karrierrekvinden vs. Speltmoderen.

  Jeg tror, som du, at man skal se på hvad der er rigtigt for ens familie, og hvad der rent økonomisk kan lade sig gøre.

  Alt i alt en smadder fin artikel det er blevet til!

  ReplyDelete
 14. Man blir jo næsten lidt stolt af dig at du er i bladet, selv om jeg ikke læser det selv så er det jo lidt fint at du er med!

  ReplyDelete
 15. Hej

  Rigtig god artikel...jeg mener man bidrager med at sende godt rustede børn ud i samfundet. Selv om vi selv betaler for en plads i SFO mm. er den faktiske pris jo en hel anden.

  Det burte være muligt for alle mødre eller fædre at gå hjemme med deres børn, hvis det er det man har lyst til.

  Hvad skal vi da nå ? Jeg syntes at det er helt hul i hovedet at skulle skrabe flere penge hjem til systemet på bekostning af vores børn.
  Det kommer ingen løftede øjenbryn herfra. Kun respekt.

  Kh Stinne

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!